REVIEWS 2016   uit gastenboek


(reviews AIRBNB: https://www.airbnb.nl/rooms/1342081)


11/12/2016

... we waren vergeten hoe prettig het is om even met rust gelaten te worden ... mooie details; kasten gemaakt van vermoedelijk de wanden die eerst de kamers maakten - leuk ook dat alles scheef is; maakt het ruimtelijk .... erg genoten van de stapels Metropolis M ... geinig ook het Tafelvolk, van Noord - of van Zuidzijn..alias?  ... vragen ... vragen .... Niki & Ursula, Amsterdam (IJburg)


14/11/2016

... het ademt sfeer van vroeger uit ... enorm gastvrij ontvangen ... dank; Eline


3/11/2016

... mooie locatie ... goed geslapen ... prima vermaakt ... Mark&Ester


24/10/2016

... it was a pleasure to meet you and to visit your studio ... thanks for staying here and our interesting conversations ... welcome to Poland ... Rafael en Amelia


17/10/2016

... bijzonder huis met bijzondere meubeltjes ... goed geslapen en genoten .... mooi stadje ook

Geer en Geer


16/10/2016

heerlijk verblijf, we hebben ervan genoten ... Anna en Hicham


9/10/2016

Femke en ik hebben het heel fijn gehad ... tot de volgende maand ... Ingrid


1/10/2016

... leuk weekend ... origineel huis ... heerlijk ... Lindy en Jan, (B)


27/9/2016

... fijn appartement, leuk keukentje, lekker bed, mooie luchten ... met plezier enkele dagen vertoefd.

Hester, Gomera Spanje


19/9/2016

... veel aandacht voor detail en kleur, alles zo netjes en tot in de puntjes verzorgd ...

Linda en Iris


16/9/2016

...zeer prettig ontvangst, mooi huis ... Beate en Jeanette


21/8/2016

... prachtige regenboog en mooie luchten gespot door dakraam boven ....

Peter en Eline, Amsterdam


20/8/2016

... aan alles gedacht binnen dit leuke onderkomen ... Annelies en Willy


18/8/2016

... op onze fietstocht 4 van de 12 bruggen bedwongen ... zo’n sfeervol en kunstzinnig huis hebben we niet eerder betreden ...

Hetty en Tanja, Rijswijk


18/8/2016

... leuke stop op onze wandeling van Woerden naar de Vlist langs het Groene Hartpad ... Top ...

Kees en Ineke, Alkmaar


16/8/2016

... heerlijk geslapen .... Jan en Marian, Leidsendam


14/8/2016

... het huis omgetoverd ... je proeft de oude sfeer ... gaaf, complimenten ... Rick en Petri, Arnhem


12/8/2016

... unique and warm experience ... Louise and Assane, Paris


11/8/2016

... it was a pleasure to discover tis part of Dutch life ... David, Sandrine (Bretagne Fr.)


7/8/2016

... leuk om in dit bijzondere huis te vertoeven ... Joke en Mieke


31/7/2016

... prima geslapen en lekker ontbeten ... mooi ook hoe dit familiebezit in stand is gehouden ... succes

Karsten en Greetje,  Zwolle


27/72016

Het verblijf is erg verzorgd en netjes. Het is hier erg stil en het dorpje/stadje is tof ... veel licht en lucht ... zeer welkom op een hete dag als vandaag.... Jos Veerle en Marie (B)


29/3/16 - 7/4/16

geraakt

verwonderd

geïnspireerd

ontroerd

verdiept

bewogen

de plek. de energie. de uitwisseling. de beleving. het heeft gestroomd. mijn dank is groot ... Linda


26/3/2016

.. we spent a good WE in Utrecht en Amsterdam ... see you soon ... Benjamin and Marie, Lille (B)


21/3/2016

.. 4x3 nachten... ideaal voor werken en overnachten dicht bij elkaar ... tot de volgende keer ... Marco



REVIEWS 2015  uit gastenboek


(reviews AIRBNB: https://www.airbnb.nl/rooms/1342081)



21/11/2015

Many tks for your lovely, quiet and peacefull place ... Andreas from Colombia


3/10/2015

Heerlijk nachtje. Een lekker bed, goed ontbijt en alles heerlijk schoon. Aan alles gedacht. Complimenten van Lena uit Oosterland en Greta uit Zierikzee.


14/9/2015

Heerlijk relaxed hebben we de avond doorgebracht ... we hebben genoten van de rust en vrijheid .. dank voor het heerlijke ontbijt.

Beb uit Vennep en Trees uit Sassenheim


11-12/9/2015

Dank; het was fijn hier. Reinoud


4/9/2015

Erg gezellig, authentiek en mooi appartementje in hartje IJsselstein. Voorzien van alle benodigdheden en we hebben heerlijk geslapen. https://www.airbnb.nl/rooms/1342081

Robin


15-30/8/2015

It has been a real pleasure living in Walstraat 6 for so long. When Asley and I arrived in the Netherlands we didn’t expect to see much, a side from Amsterdam. It was out of necessity that we had to find lodging away from the big city, now we feel like we were gifted a vacation.

Thank you for showing us the countrysite and for your recommendations. I hope the bridge by Vianen is around long enough for 100 films to made there!

Tyson +Ashley + little Cora (your Alaskan Friends)


14/8/2015

Bedankt voor de uitvoerige uitleg van de 12 bruggen. Een prachtig appartement met prima voorzieningen. We hebben hier heerlijk geslapen en prettig vertoefd.

Okko en Simon (Groningen)


6/8/2015

Hoewel wij niet tot de Orde der Rietjes behoren, hebben we in het huis veel inspiratie opgedaan en heerlijk geslapen.

Annette en Joke  (Capelle a/d IJssel)


1/8/2014

Het appartement is gezellig, en is voor een centrum in Nederland relatief grote slaapplaats. Het betreft een woning waar een kunstenaar zich in zou thuisvoelen. Ik heb er goed geslapen, en verwacht anderen dezelfde ervaringen te hebben. https://www.airbnb.nl/rooms/1342081

Mathias (Belgie)


28/7/2015

Een prima nacht en lekker ontbijt op een helaas regenachtige morgen.

Faisa en Noah


18/7/2015

, JHSLI8F  YN78YB5IV  8YCNPYnirgxd.imzmc`j<K\g[

Rob

Ja ik vond / vind het ook fantastisch (en gezellig) hier ....

Marianne (Elshout)


16-17/7/2015

Een ruim appartement voorzien van alle gemakken: 2 pits-plaatje, koffie/thee, koelbox met ontbijtje, een vliering en een degelijk bed. Dat smaakt naar meer.

Lidwien en Berry


11-12/7/2015

Nooit eerder in IJsselstein geweest. Het is mooi hier: helemaal op deze bijzondere plek. Erg leuk om hier een foto van onze Nijmeegse Waalbrug tegen te komen.

Nel en Ad (Nijmegen)


10/7/2015

Wat een heerlijke plek is dit! We hebben genoten van het huis, loft en IJsselstein. We komen terug.

Maurtis en Nonou


13-15/6/2015

groet van Moritz: MIJ


1-12/6/2015

King of the castle in IJsselstein ... King of the castle op de Walstraat

Simcha: MIJ


1/10/2014 - 1/6/2015

Nogmaals bedank voor het leuke wonen in IJsselstein

Marleen




REVIEWS 2014


18/9/2014

Bedankt voor de gelegenheid die we hier gekregen hebben om te overnachten. Het is goed bevallen.

Dora en Jan


16/9/2014

Geweldig huisje met warm ontvangst. We hebben ons hier goed kunnen opladen mede dankzij het heerlijke ontbijt. Bedankt

Isha & Rodmer


10-12/9/2014

Het schrift begint goed vol te raken! Leuk om te lezen hoe mensen hier jaren geleden al genoten van het huis. Ik heb hier met plezier 2 nachten doorgebracht. Mooi plekje, leuk huis, mooi opgeknapt en ingericht. Super!

Lonneke


8/9/20114

Een heel weekeind ondergedompeld in het IJsselsteinse met tal van herinneringen. Het was weer als vanouds. Dank en tot de volgende keer.

Marielle en Theo (Zierikzee)


4/9/2014

Geweldig leuk onderdak halverwege het Groen Hartpad. Alles prima.

Elly uit Zaandam, Betsy uit Nieuwerkerk


3/9/2014

Bedankt voor de goede zorgen .. kom beslist terug .. Frans


16/8/2014

We had a lovely stay in this beatiful and peaceful town. We really enjoyed the uniqueness of the apartment and the very friendly welcome.

Isabel and Paul (London)


14/8/2014

Een prettige kennismaking .. veel geluk ... tot ziens

Marion, Jaques  (Braband)


12/8/2014

Wat een verrassing zo’n leuk ingerichte etage in zo’n oud pandje. We hebben genoten van bed en ontbijt. IJsselstein is de moeite waard om eens rustig te bekijken.

Hans en Rita  (Voorhout)


9/8/2014

We vonden de inrichting en het huisje geweldig. Alles is verzorgt en schoon. Dat was erg fijn.

Lijdia en Marcel (Kesteren)


3/8/2014

Thanks for a great stay. We enjoyed all the work you have done with the old house. It has a very uniqe feeling to it.

Milian & Flavia (Bucharest)


1/8/2014

Do the Wallstreet shuffle no 6 when your index is ......

Wat een leuk ontvangst en een prachtig appartement. We hebben ons hier helemaal thuis gevoeld. De harmonie vind je hier helemaal terug. Met het kolenboerenjasje tegen de kastwand ging ik in gedachten weer even terug naar vroeger in ons dorp. Mijn vader was daar melkboer. s’Winters hakte hij vroeg houtjes om de kachel aan te maken met de krant van gister. Ik moest dan de kolenkit vullen, antraciet viertjes. Vaak hing de houten droogmolen met wasgoed boven de kachel te drogen. Bedankt voor de gastvrijheid, het was helemaal perfect.

Aad en Marjo Rens (Dirkshorn) 


27/7/2014

We waren blij verrast met deze leuke plek na onze fietstocht vanuit het Zuiden!

Mooi om de historie zo in stand te houden, het is prima gelukt. Fijne en gezellige plek om te overnachten...TOP

Nelleke en Tom Veldhuizen


24/7/2014

Op onze fietsroute van Emmerich naar Den Haag doen we zonder al te veel verwachtingen IJsselstein aan. En wat worden we verrast!!! Wat een historie!! Geweldig ... Dank ...

Desirée en Lars


7-14/6/2014

Wij kwamen hier om uit te rusten, de omgeving te verkennen en onze kinderen te bezoeken. Op zondag maakten wij kennis met de maandelijkse kunstactiviteiten op de Walkade en Walstraat. Mooie plekjes gevonden en vooral rust en ruimte. Het appartement is lekker centraal gelegen, je voelt je onderdeel van het stadje. Het huis maakt ook onderdeel uit van de geschiedenis en ziet er prima verzorgd uit. Dank daarvoor.

Ren en Henny Landman (Sittard)


30/5/2014

“Basic” in de beste zin van het woord. Prachtig onderkomen in een mooie omgeving.

Bas en Anneke


23/5/2014

Geinig voor weinig zoals we dat in N.Holland zeggen! en dit is bedoeld in de goede zin van het woord.

Teun en René


10-17/5/2014

Thanks you so much for your hospitality. As you know this is our first time in the Netherlands and we have had a great time seeing all the sights. It was lovely to return to this cosy house at the end of each day. We also really enjoyed staying in IJsselstein. We recommend that visitors go to the windmill.

Andy and Rachel Borrow-McGee (London UK)  https://www.airbnb.nl/rooms/1342081


29/4/2014

Met de neus in de boter, vol verhalen en een sfeervol appartement. Hartelijk bedankt.

p.s. De pier van Scheveningen is ook een monument in verval.

Jaqueline Bos en Hans van Straten


24/4/2014

Wij hebben heerlijk geslapen in je bijzondere aparte appartement. Vandaag verder met het Willibrordpad Succes met je projecten!

Carla v/d Berg en Gerda Korevoor  (Ede + B’veld)


20/4/2014

Onze eerste ervaring met boeken via airbnb en direct een hele leuke. Prima ontvangst, lekker ontbijt en heerlijk rustig gelegen. Dit is zoveel leuker dan een standaard hotel.

Paula en Marc  https://www.airbnb.nl/rooms/1342081


4-5/4/2014

Het was weer fijn om hier te zijn.

Gerard en Anneke (Den Haag)


26/1/2014

Wij lopen een paar dagen het Willibrordpad. Aankomen op deze plek was een welkome oase, vooral omdat het vannacht erg hard regende. Alles is prima verzorgd. Succes met de redding van de boogbrug bij Vianen.

Herman en Yvonne Meyer


12/1/2014

Lopend over het Willibrordpad kwam ik gister in IJsselstein aan. Geen onbekende stad omdat ik er ruim 15 jaar gewoond heb. Het was heerlijk om door de stad te lopen en het oude stadhuis, de molen en de kerken aan de Kronenburgerplantsoen te zien en bij jouw een gastvrij onthaal te krijgen en waar we zomaar in de historie van het Rijkswegenplan 1927 met de bruggen belandden. Vandaag was mijn rustdag en ik heb genoten van IJsselstein en het museum. Morgen wandel ik naar Culemborg, via de Betuwe, Achterhoek en Twente terug naar Zwolle. Ik hoop dat ik morgen over ‘jouw’ brug kan wandelen. Bedankt voor je gastvrijheid en de goed zorg en het lekkere ontbijt. Ik heb genoten.

Piet La Roi  (Punthorst)




REVIEWS 2013


14/12/2013

Na een gedenkwaardige “Sprokkelavond” hebben we heerlijk geslapen. Een geweldig huisje.

Dank je wel voor de fijne samenwerking en de gastvrijheid. Tot ziens.

Bart en Sjouke  (Utrecht)  http://www.sprokkelroute.nl


8/12/2013

Wat een heerlijke plek om te vertoeven. Verrssend hoe alles verzorgt met de hand van de kunstenaar tot in de details. We waren veel onderweg op onze OV-fietsen o.a. bezoekdag aan spaseveen (sauna) bij de Maarseveenseplassen; hebben daarna heerlijk met een wijntje bij de kachel gezeten en genoten van het “even er helemaal uit zijn”.

Graag tot een volgende keer.

Anne en Faé  (Scheveningen)


16/11/2013

Ik heb het heel leuk gevonden om hier te verblijven en hoop dat ik snel weer terug kan komen.

Dank voor de goede zorg. See you

Christina (Griekenland)  https://www.airbnb.nl/rooms/1342081


8/11/2013

Voor en na de reunie van IJSW was het geweldig om hier te mogen zijn, zo bijzonder.

Thea (Vleuten)


13/10/2013

Plost zijn we er na 7 jaar weer. Het voelt allemaal zo vertrouwd. De sfeer, de rust, de herinneringen komen weer aan de oppervlakte. Regen en wind doen hier niets aan af. Een plek waar je je thuis voelt en het je aan niets ontbreekt. Alles klopt! Dank.

Theo en Marielle (Zierikzee)


21/9/2013

Wat een geluk dat we dit bijzondere plekje hadden. Het voelde als “thuis”., echt prachtig. Met de kleine details zoals gordijntjes, lampjes (zo anders als bij ons thuis in Australië). Hartelijk dank.

Marieke en de twee kids (Australië)


7/9/2013

Wij vonden het heerlijk hier, miste wel een TV.tje. Hopen nog eens terug te komen.

Robert en Trudy Van’t Geloof  (HI-Ambacht)


24/8/2013

Vermoeid na een lange fietstocht vanuit de Beemster kwamen we hier in IJsselstein aan. Wat een harmonie van vorm en kleur!! en wat een comfort!! We hebben genoten van het smakelijke ontbijt en gaan goed uitgerust en geinspireerd terug naar huis.

Toon en Jet  (Herpen)


15/8/2013

Wij zijn dankbaar dat we op onze oude dag nog kunnen fietsen en verblijven op dit wel heel bijzondere adres.

Met dank voor de goede zorg.

Nies en Arie Teeuw  (Sliedrecht  75 jaar)


10/8/2013

We hebben genoten van de prachtige woning, de inrichting en de meubels. Heel mooi en origineel. Hopelijk komen we terug, maar dan voor langere tijd.

Jannet en Bram v.d. Molen  (Santpoort)


29/7/2013

Wij hebben mogen logeren in dit bijzondere logement. Het komt in ons lijstje van “bijzondere” . Het lijkt me voor jouw ook telkens genieten als je zo je gasten kan ontvangen.

Bert en Nelly Groenewegen (Langeweg)


25/7/2013

Wat een geweldige plek is dit! We hebben erg genoten van je werk en inrichting. Mooi om te zien hoe tot in het kleinste dingen de hand van de kunstenaar te zien is.... INSPIREREND ....  hou ons op de hoogte

hier ons mailadres

Marianne en Richard Mens


23/7/2013

Na één nachtje beviel het zozeer dat we op de terugweg het tweede nachtje deden. SUCCES!

Jan en Toos (Herpen)


12/7/2013

Vol verwachting ... wat een verrassing ... geweldig! ... hartelijk dank

Ria en Corrie


8/7/2013

Wat een verrassing om na een lange fietstocht in zo’n fijn appartement te mogen overnachten. Heel mooi in het centrum van IJsselstein. Eén nacht is niet lang genoeg en wij hopen hier nog eens langer te verblijven.

Ton en Wil van Dijk  (Leiden)


1/7/2013

Hartelijk dank voor de fijne ontvangst en de verhalen over IJsselstein en ons historisch erfgoed. Heerlijk appartement. Wij kunnen ons hier helemaal in vinden.

Corry en Herman (Poeldijk)


17-20/5/2013

Wat is me het verblijf in Walstaat 6 goed bevallen. Prachtig gelegen in de binnenstad. Dat ik hier drie dagen mocht verblijven heeft mij zeer geholpen met mijn eigenlijke doel: drie dagen bijscholing Antonius Academie in Nieuwegein. Het was het heerlijke “thuis” komen iedere avond.

Carla Vleugels


2/5/2013

Beste Wim, Beau en ik vonden het grote bed heerlijk slapen. Ik vond het een mooie kamer met mooie gordijnen, het was een lekker ontbijt en we hadden veel lol! het lijkt me een leuk idee als we nog eens langs komen, groetjes Annabelle en Beau

Beste Wim, Wat een prachtig plekje. Stil en omgeven door water en oude gebouwen; heel rustgevend en zo lekker centraal in IJsselstein.

Mieke Snelbinder, moeder van Beau en Annebelle (Gouda)


28/4/2013

Nederland kent vele bijzondere gastadressen. Uw faciliteit hier in IJsselstein hoort daar zeker bij. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst.

Willem en Sjouke Korver (Hellevoetsluis)




REVIEWS 2012


15/12/2012

Wat en sfeervol plekje is dit. Na een drukke en lawaaiig feest hier nog een paar uurtjes tot rust gekomen en prima geslapen. Mocht het weer zo eens uitkomen dan komen we graag weer!

Liesbeth + Joseph (Jehay B)


13/12/2012

De aanleiding om hier te zijn was de crematie van onze vader en schoonvader. Met de brandende kerstboom en de originele overnachtingsplek voelt het thuis. Dank je wel.

Ron en Clari


29/10/2012

Op zoek naar ‘rust’ naar ‘gewoon zijn’ komen we via Eceat op één die onze verbeelding uitdaagt .....

We gaan de uitdaging aan .... en trekken aan de bel van Walkade 15 .... een warm welkom met thee in een fijn nest. Het ‘project’ aan de overkant is al even ‘nestig’. We hebben dit kort maar intens ervaren .... de ‘rust’, het ‘gewoon zijn’ ... het was er!

DANKJE!!

Johan en An (B)


27/10/2012

Na een fietstocht van 100 km. werden we ontvangen met een kopje thee. Daarna gingen we naar “Onze Kamer”, een prachtig verblijf. Bedankt voor het vertrouwen en de gastvrijheid.

Karin + Gerrit  (De Lier)


26/10/2012

..... Hier zat het allemaal wel goed. Na een wandeling uit Woerden mochten we een kijkje nemen in het leven van een kunstenaar .... na een goede nachtrust en een verzorgd ontbijt gaan we door op ons groenehartpad.

Yvonne en Piet  (Nieuw Lekkerland)


20/10/2012

Een gewone fietstocht wordt bijzonder wanneer je overnacht op Walstraat 6. Bedankt voor de ontvangst en de goede zorg. Je ziet ons zeker terug.

Astrid & Paul


23/9/2012

Dank voor de goede nachtrust na lange trainingsdagen. Het was een heerlijk plekje om even bij te komen van de drukke intensieve dagen. Ik kom zeker terug.

Sandra


15/9/2012

twee weken geleden .... voorbereiding ..... 4 daagse wandeltocht ... Groene hart pad ....

Google earth .... walkade 15 .... zag er spannend uit ...

de mast van IJsselstein zien we al van kilometers verre ....

koffie met Wim en verhalen over de Orde der Rietjes ...

en dan het geweldige appartement ... heerlijk geslapen ... in boekjes geneusd ...

Tineke en Suzanne


17/8/2012

Een leuk welkom na een lange, warme fietstocht. Wat een heerlijke plek, ondanks dat de nacht ook warm was. Hoe verrassend telkens weer.

Tom en Tea (Heemskerk)


13/8/2012

Het was ons een genoegen hier in alle rust te overnachten. Hartelijk ontvangst en een fijn ontbijt. Een bijzonder huis op een bijzondere plek. Ben benieuwd naar de voortgang van de Orde der Rietjes.

Tot ziens.

Peter en Simone


10/8/2012

Na een buitengemeen vertroostende fietstocht door het landelijke gebied rond de oude vestingstad IJsselstein een waarlijke (Anton) Pie(c)kervaring hier in deze wonderschone ge(re)constreerde W-Domeinen. De kunst van het leven, voorbeeldig vormgegeven. We’ll be back

Fabian en Aaf  (Amsterdam)


21/7/2012

Na 1300 km fietsen door het land kwamen we aan bij dit geweldige adres. Met de historische details genoten we het paradijs van IJsselstein. Na een heel goed ontbijt fietsen we terug naar Berlijn.

Elisabeth & Lucie  (Berlijn)


11/7/2012

Na een dag fietsen komen we aan in IJsselstein. Wat een leuk dorp! Onze gastheer onderbreekt het kijken naar de Tour de France en vertelt op zijn gemak over de geschiedenis van deze plek. Dan komen we in het huis, wat schitterend. Mogen we hier overnachten? In elk geval een leuke verrassing!

Jan en Corry (Berkel)


mei-juni 2012

Wij hebben een leuke 4 weken gehad in IJsselstein. Makkelijk te bereiken voor de familie.

Thijs en Judith Jager  (Noosa Head,  Australie)


7/5/2012

Na een prima ontbijt wil mijn zoon van 11 nog even op zolder zitten. Dat is echt zijn plekkie, het liefst met het raam wijd open, zoals gisteravond. Na een prima 1e fietsdag vanuit Rotterdam werden we hartelijk ontvangen. Na nog een bezoek aan de oude binnenstad met de mooie historische doorkijkjes, gaan we richting Amersfoort.

Boaz en Alette (Rotterdam)


1/5/2012

Wat een heerlijk appartement!! We zijn weer goed uitgerust en hebben veel energie gekregen om weer verder te fietsen.

Ronald & Kim (sGravenzande)


15-18 /4/2012

3 dagen goed gewerkt

Emmy S


13/4/2012

Ons 4e weekend-verblijf alweer.

Mark en Susanne (Denemarken)


7/4/2012

Dank voor de gastvrijheid en wat een fijne plek heb je hier voor de gasten.

Tanja en Fred


maart 2012

Hartelijke dank dat ik hier mocht verblijven in dit appartement voor 4 weken lang. Dit heeft me erg geholpen als verloskundige in opleiding. Het was een hectische periode voor mij maar desondanks heb ik hier kunnen genieten van de rust.

Samantha Stokvis  (Brunsum)


23/2/2012

Bedankt voor het bestaan van dit heerlijke appartement. Ik heb 4 dagen genoten van de zorg en liefde waarmee alles hier doordrongen is.

Petra de Bruijn (Amsterdam)


13/2/2012

Van mijn kinderen kreeg ik een verblijf in dit unieke huis aangeboden. Wat een sfeer terwijl de sneeuw buiten neerdwarrelt. Rust voor een drukke geest. Ik heb genoten van de hartelijke ontvangst, het huis en vooral de ‘vliering’

Toke Gielings (Deurne)


8/2/2012

Bedankt voor de goede zorgen.

Fred Wagenaar (Friesland)


5/2/2012

Ondanks dat het een werkverblijf van 5 dagen betrof was het toch een goede plaats om ‘savonds ‘thuis’ te komen. Het was verademend in dit oude huis in dit oude stadje te verblijven.

Luc en Maria Stallaert (Landen, Belgie)




REVIEWS 2011


9/10/2011

Erg leuk om eens in dezelfde straat te verblijven waar mijn vader 74 jaar geleden is geboren en mijn opa nog een fabriek had staan. Hoeveel historie kan je je wensen.

Susanne en Mark (Denemarken)


3/10/2011

Het was fijn hier te zijn en om mijn dochters te ontvangen. Een heerlijke plek.

De Pit (Houten)


16/9/2011

We zijn hier prettig ontvangen. Er hoeft geen lang verhaal over geschreven te worden. Een heel fijn huis om een nachtje door te brengen. Je bijdrage over het verleden hier was voor ons ook heel goed om te horen. Het heeft ons goed gedaan.

Joke en Hen (Naaldwijk)


14/9/2011

Heerlijk geslapen na een pech-dag, met een gebroken fietsketting, niet veel opgeschoten. Maar vandaag gaan we er voor. Dat gaat vast lukken na een goede nachtrust en goed ontbijt. Een prachtig plekje om te slapen. Wie weet tot een volgende keer.

Mariële en Lia (Heilo)


10/9/2011

Hier slapen is een aparte ervaring. Later komen dan afgesproken geen probleem. De verwondering hoe op unieke wijze in een oud huis een zit-slaapkamer is ingericht. Prima geslapen in een goed bed. Deze plek speelt in de ere-divisie van slaapplaatsen. Klasse!!

Riek en Albert (Helmond)


23/8/2011

I shall not say much, exept for the fact this place is good for quietness of thought. I do not wonder that people like to stay her when silence is needed. I would have like to talk more but my dutch does not yet permit it. Thanks and good luck for your projects.

Fichia (Italie)

Was fijn hier te zijn en om door jou verhalen en beelden een verbondenheid te voelen. Nog vele mooie ervaringen in de Europese landen!

Carlotte (Italie)


17/8/2011

Dat was schrikken toen we na veel navraag het “driehoekshuis” aanschouwde. Toen we de bewoner uit deze werkplaats tevoorschijn zagen komen bekwamen we van de schrik. We vervielen van verbazing om want zoveel ruimte en comfort was niet verwacht. Wij vinden dat Wim niet alleen de Orde der Rietjes maar ook de hoogste onderscheiding van beminnelijke supergastheer verdient. Als we nog eens mogen komen willen we graag meer weten van zijn werk en het W-Domeinen kunstwerk.

Ton en Paula  (Beverwijk)


12/8/2011

Wat een verrassing om hier te mogen overnachten. Prachtig appartement. Voor de laatste dag van onze tocht een hele mooie afsluiting. Na een lekker ontbijt gaan we op weg naar huis. Dank voor de goede zorgen.

Tineke en Elly


11/8/2011

Na 2 nachten ga ik mijn vrouw halen in het ziekenhuis in Nieuwegein, na een wat mij betreft een aangenaam verblijf. Je weet het nooit, maar tot ziens zou mooi zijn. Wel bedankt.

Bert (Leiden)


5/8/2011

Een fantastische slaapplaats met alles er op en er aan. Een zeer loyale gastheer die ons vertelde over de geschiedenis van IJsselstein. Een huis met heel veel privé. Mooie binnenplaats met een even mooie avondmarkt. We zullen zeker nog eens terug komen op dit adres.

Etienne en Lisetten  (Bilzen België) 


2/8/2011

Van harte bedankt voor de gastvrijheid. Wat een geweldig appartement. We hebben van alles genoten. Ook IJsselstein een hele leuke plaats. Dank voor alles.

Eef en Diny  (Nederhorst den Berg)


29/7/2011

Hebben genoten van onze fietstochten in deze mooie streek. Ook van het rustige en aangename logement.

Annie en Herbert  (België)


27/7/2011

Wat een mooie authentieke plaats om te overnachten. Heerlijk die privacy. Lekker nog even door IJsselstein gefietst. Dank voor de hartelijke en goede zorgen.

Elke en Henriëtte


22/7/2011

We maken er niet veel woorden aan vuil: GEWELDIG!! Dat vinden wij van dit verblijf, dank dat we hier mochten vertoeven.

Greetje en Nelly (Den Bosch)


20/7/2011

Wat een verrassing om hier in IJsselstein aan te komen. Wat een mooie plaats en een originele inrichting. Heerlijk geslapen en goed ontbeten.

Piet en Annie (Ewijk)


27/5/2011

Twee fietsende vriendinnen uit Brabant danken je voor de gastvrijheid in je mooie appartement.

Wilma en Maria


21/5/2011

We hebben genoten van dit prettige appartement. Erg leuk! Vrijdagavondmarkt en gezelligheid op het plein voor het stadhuis. Heerlijk op de vliering gezeten met een stukje kaas en een glaasje wijn. Prima. Na een goede nacht en prima ontbijt terug naar Amsterdam.

Wim en Alie


16/5/2011

Het heeft me goed gedaan om hier te zijn in stilte verbonden met alles wat er is. Het is een fijne ruimte met artistieke waarde. Ik waardeer de inzet en de passie voor het behoud van het schone en goede. Long live The Coalsensation.

De Pit  (Houten)


13/5/2011

Een uniek plekje in IJsselstein. Gezellige markt en goede eetgelegenheid is hier te vinden. Boeiende verhalen over de W-Domeinen. We kunnen terg kijken op een mooie week. Goed geslapen, dat kan ook niet anders in zo’n uniek onderkomen. Het ontbijt smaakt heerlijk en er is genoeg om de benen rond te laten gaan. Tot ooit.

Nico en Jeannette (Hillegom)


8/5/2011

Niets in deze ‘wondersgone’ ruimte is ‘ondoordagt’. ‘Slegts’ de drie ‘blauwgegilderde’ elementen stellen ons voor een raadsel, maar evengoed prachtig is, heb dezelfde kleur toegepast in mijn huis, evenals het rood van de boventrap.

Marij  (Dongen)


1/5/2011

Hartelijk dank voor de gastvrijheid, de verhalen, het sfeervolle appartement. Tot ziens.

Mariette en Marry  (Amsterdam)

injorgo


22/4/2011

Een verrassend origineel appartement. Daarbij allerlei informatie over de geschiedenis van de kolenboer-familie. Echt leuk en bedankt.

Albert en Evelien  (Zevenberg)


21/4/2011

Zo zit ik hier, kijk om me heen. En zie dat het goed is. Na drukte en hectiek kom ik hier tot rust.

Jos




REVIEWS 2010


29/12/2010

Bedankt voor de fijne plek. Het was fijn over ‘jouw’ brug te wandelen. We hopen dat je de spoorbrug bij Zwolle ook komt redden.

Melisse en Gerard


december

Thank you so much for this place where wehave been able to rest, so be with the sars and to be inspirated in. With love from Sweden.

Jos and Sussane


11/11/2010

Na een dag omgaan met de elementen een kop koffie en een goed gesprek, daarna een superhuisje!

We voelden ons gelijk thuis en wilde langer blijven. Heerlijk geslapen en op naar Culemborg. We komen zeker terug.

Inge en Ypie  (Wageningen)


29/10/2010

Het was weer een volle drukke week maar ik heb genoten van mijn (tijdelijk) kleine huisje.

Tot het voorjaar

Hanneke


14/9/2010

Fantastische plek, bijzondere ontmoeting, hartelijke dank.

So is IJsselstein now connected with a little bit of Sweden.

Jos en Sussane


10/9/2010

Dankzij de kunstroute Drijfwerk hebben wij hier heerlijk overnacht indeze leuke en bijzondere ruimtes. Misschien tot de volgende keer.

William en Anita  (Zeeuwsvlaanderen)


9/9/2010

Heerlijk geslapen in dit prachtige appartement met historische details zo midden in de stad.

Bert en Lucy  (Groningen)


26/8/2010

Na vele kilometers over de Utrechtse Heuvelrug en langs de Vecht in IJsselstein neergestreken.

Helaas komt de regen uit bakken naar beneden .... sportieve groet

Jantje en Sjoukje


20/8/2010

Een fijn adres om te verblijven en een prima nachtrust, terug naar huis. Voor herhaling vatbaar.

Wim en Nellie  (Haarlem)


8/8/2010

Heerlijk huisje om een nachtje te mogen wonen, de nachtelijke stadse sfeer te proeven, de mooie en liefdevolle sfeer van het huis zelf, de hartelijke royale zorg die ontvingen, Misschien alleen de douchkop iets strakker. Verrast na Nieuwegein zo’n oud stadje te vinden.

Janny en Lieneke   (Alphen a/d Rijn)


25/7/2010

Een prachtig begin van onze fietsvakantie. Sfeervol onderkomen. Boeiend en vrolijk gesprek bij ontvangst.

Richard en Anita   (Marken)


19/7/2010

Dank voor het mooie verblijf en de goede ontvangst in de prachtige tuin met thee en koffie, lekker geslapen en een goed ontbijt.

Arie en Demmy  (Kampen)


11/7/2010

Uiterst vriendelijk ontvangst, geweldig onderkomen en prima ontbijt, voor herhaling vatbaar.

Hilde   (Kampen)


13/5/2010

Wij hebben genoten van het authentieke zolderhuis en het reflecteren ... de wereld is een spiegel waarin je jezelf herkent ... het wordt van vensterglas als jij jezelf kent ....

Leo en Nell   (Heiloo)


9/5/2010

Holland wat ben je mooi

met je bossen en je meren

je bruggen en je dijken.

Mensen kijk om je heen.

Geweldig dan zo’n onderkomen. Het “ruikt” gewoon naar historie ... inzicht om “dingen” te bewaren ...prijzenswaardig ...

Bas en Walter   (Bollenstreek)


6/5/2010

Stevig gewandeld op het “Willibrodpad” en dan oud IJsselstein. Onder het genot van een biertje, dan een godendrank, een lang gesprek over kunst en leven. We zijn verrast door het geweldige luxe en goed voorziene overnachtingsgelegenheid. Nog even een bezoek aan de basiliek en verder naar Culemborg.

Gerrit en Ati   (Zetten)


april 2010

Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het sloeg alles. Ik heb genoten van een ‘veilige haven’ na een dag hard werken op de cursus. Wat een genot om thuis te komen. Ik kom terug!

Hanneke




REVIEWS 2009


16/12/2009

En ik kwam hier omdat ik in deze omgeving een klus had en zelf in Friesland woon. Dus eigenlijk een ‘zakelijke’ overnachting. Maar ik word totaal onverwachts ondergedompeld in een vakantie achtige en veilig- aandoende sfeer. Wat een prachtige plek en wat ziet het bed er lekker uit! Ik heb voor mijn zakelijke slaapjes aardig wat B&B’s gehad, maar nooit een gastheer getroffen die je in no-time koffie aanbood. Als mijn klus morgen niet lekker loopt zal het niet aan dit onderkomen gelegen hebben.

Janny


21/11/2009

Ik kwam voor 3 dagen en bleef door de omstandigheden 7 weken en 2 dagen. Wat was ik blij dat het een plek was waar ik thuis voelde. Bedankt dat je me de kans gaf deze kamer te huren. In de hoop dat Andre met mij samen hier nog voor een paar nachten terug wil komen dan kan hij ook zien hoe gezellig het hier in IJsselstein is

Corry  (Hellevoetsluis)


19/9/2009

Een fantastisch onderkomen met alles erop en eraan.

Thera en Marieke


15/9/2009

Gastheer met hoofdletters ... veel interessante verhalen ... erg leuk appartement met een heerlijk bed en tot slot een heerlijk ontbijt.

Louis en Hannie


29/8/2009

Bedankt ... zo’n adres vind je niet veel

Gerard en Joke   (Maasdijk)


10/8/2009

Een mooi plekje en goed ontbeten

De morgen loeit aan;

onbekende verten lokken

mijn ijzeren ros gezadeld

de windmolen laat ik in vrede

Rob, Anneke


6/8/2009

.... Prachtige accomodatie, heerlijk ontbijtje ... het was perfect

Luc en Patricia   (Drunen)


4/8/2009

Voor een eenvoudige pelgrim is dit  dit onderkomen te veel eer, maar ik heb er wel van genoten.

Kunstzinnig ingericht en warme uitstraling.

Hans (Gouda)


24/7/2009

Onverwacht eerder terug dan verwacht. Het tentamen is goed verlopen mede dankzij deze ruimte die mij in het verleden ook al de rust gaf die ik nodig had voor mijn studie. Vandaag terug uit Korea.

Jorn


16/7/2009

Wij hebben genoten van de verhalen over de historie van IJsselstein en de projecten. Dit logeeradres is bijzonder en zeker om te onthouden.

Cokke en Bert  (Leidschendam)


23 december 2008 - 24 juni 2009

Het is alweer de laatste avond op Walstraat 6 en wat vliegt de tijd toch enorm snel. Als ik morgen op het vliegtuig stap zal ik zeker een traan pinken, wat een geweldig half jaar is dit voor mij geweest.

Bedankt dat ik hier mocht verblijven, het heeft mij veel geholpen:

  1. -mijn scriptie: de rust, de sereniteit, de ruimte ... de eigenschappen van deze bijzondere kamer hebben mij veel inspiratie gebracht, zelfs tot in de late uurtjes.

  2. -mijn leven: het kookeilandje, de eettafel, de grote stoelen ...samen met mijn Koreaanse vriendin lekker gekookt en lange gesprekken gevoerd, vuurwerk afgestoken tijdens nieuwjaar .... het zijn voor mij en voor haar prachtige en liefdevolle herinneringen die we voor altijd zullen meedragen.

  3. -mijn studie: eveneens heb ik hier in alle rust kunnen voorbereiden op mijn tentamens, wat geresulteerd heeft in ruim gemiddelde cijfers. Elke avond dat ik terugkwam van de Erasmus Universiteit in Rotterdam of elders, voelde echt als thuiskomen, echt een ruimte van mijzelf en voor mijzelf.

Jorn




REVIEWS 2008


30/8/2008

.... aangekomen uit A’dam ....resideer ik hier .... gesproken in dorpse setting ... de torenklok die slaat ...in een zucht geslapen .... schiet ik terug uit kosmische diepten ... met been op rand ... helder beseffend ... dat al dit  ... is goed

HNK


22/4/2008

Een rode ochtend na een witte nacht. Hoofd en hand gevuld met mooie gedachten, inspiratie en warmte.

Mique


9/3/2008

Het huis van de Orde der Rietjes .. het huis van de oude vriendschappen ... het hoekhuis met haar geschiedenissen ... het huis van de toekomst met behoud van het IJsselsteins erfgoed.

De stilte, de aanwezige liefde, de meditatie van het dakraam, de verbintenis van de vele plekken op aarde, de vele mensen en culturen ... een centrum van magnetisme verspreid over de grenzen heen.

Het huis van contemplatie.

Mijn bijdrage in de vorm van een klein metalen sluitstuk verborgen in dit gebouwtje is het startpunt van het culturele activeren.

Dag lieve ruimte

Lous




REVIEWS 2007


16/10/2007

Het gesprek over aarde en hemel moet nog vervolgd worden.

Gerard


5/8/2007

Prima kamer - echt IJsselsteins

Guy en Stans   (Herentals B.)


26/7/2007

Dank voor jullie steun. Deze dagen hebben mij echt goed gedaan.

Gerard


19/2/2007

Ik heb nog niet eerder zo heerlijk gebivakeerd ... twee weken

Hendrik




REVIEWS 2006


12/10/2006

Thank you so much for your kind hospitality, the entertainment, and enlightenment on universal laws. Our stay has been the highlight of our tour. Best of luck in your artistic/legal bridge-saving adventure.

I’m curious to see your succes

Landon Ray (Santa Barbara US)


10/10/2006

I have enjoyed so many things about IJsselstein: the mill, our concert with JENIFFER TERRAN, Thai food accross the street, good cappucino at wim’s house, the friendliness and commpany of Richard + Wim. I’m also glad to have been a part of the benefit for the disable kids to go on the field trip.

I’m honored to be at the centre of a great network that emerging troughout Europe. Walstraat 6 is a very special place.

Laura Reinhalker  (Ventura US)


3/9/2006

Het was heerlijk weer eens een dagje IJsselstein te doen. Na twee jaar is het ontmoeten van oude bekenden een feest. Een geweldig verblijf om te “reflecteren”. We doen het nog eens over.

Marielle en Theo  (Zierikzee)


17/8/2006

Het gastenverblijf is geweldig, een project dat navolging verdiend

Over de hele wereld zouden kunstenaars zich moeten verenigen voor dergelijk verblijven.

Gerard en Anneke


31/5/2006

De foto van de brug der bruggen is een foto van alle bruggen geworden ... mooi dingetje ...

Dadelijk komen de verhuizers en dan de 2e etappe ...

Lilo


23/5/2006

heel lekker geblij, dank

Adriaan  (Zuid Africa)


18/5/2006

Eindelijk weer het gezellige regengekletter. Knus onder het dekbed valt er weinig veel meer te wensen.

Prima plek om te vertoeven.

fam. Ytema   (Leeuwarden)


19/4/2006

één van DE VIER MANNEN VAN VIANEN:

alle details in alle rust bekeken: alles klopt .. goede sfeer

HNK


15/4/2006

kort maar krachtig ... het was gezellig

Marianne



REVIEWS 2005


25/12/2005

Een genoegen om hier de kerstnacht door te brengen. Uitstekend geslapen en genoten van de smaakvolle inrichting; licht, warm, mooie kleuren en van alle gemakken voorzien.

Marianne


15/10/2005

Charles Neidig was here.

Charles Neidig   (NY US)


SGRIFT I